Skip to main content

Noga utvalda varumärken

På Sackeus är vi väldigt noga med de varumärken som vi säljer. Det räcker inte med att de ska vara rättvist handlade och ekologiska, de ska även vara tillräckligt bra för att konkurrera med vilken annan produkt som helst. Och det tycker vi att de är. Våra varumärken kan du läsa om här nedanför.

Sackeus Himmelskt Gott

Sackeus egna varumärke har varit en pionjär på den svenska marknaden av ekologiska- och Fairtrade-certifierade produkter. Sackeus erbjuder kaffe, te, kakao, choklad och honung.
Se vårt Sackeus-utbud här.

Eguale

En prisvinnande design med produkter som alltid är 100% rättvisa och 100% ekologiska. I sortimentet finner du kaffe, te, choklad och snacksprodukter av bästa kvalité.
Se vårt Eguale-utbud här.

Four O’Clock

Four o´Clock är sanna fair trade pionjärer inom te, grundat 2003. Sortimentet består av drygt 20 olika smaker. Svart, grönt, vitt, rooibos och örtteer, alla med utsökt kvalité, naturligtvis ekologiska och GMO-fria. Välkommen att hitta din favorit!
Se vårt Four o´Clock utbud här.

CafeOrganico

CafeOrganico var det första ekologiska- och Fairtrade-certifierade kaffet som såldes i de svenska livsmedelsbutikerna. CafeOrganico finns både som mellan- och mörkrost.
Se vårt CafeOrganico-utbud här.

Canaan

Det palestinska fair trade-kooperativet Canaan erbjuder ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter som saknar motstycke – från oliver och olivoljor till tvål. En del av skördarna kommer från träd som har vuxit och burit frukt sedan 600-talet.
Se vårt Canaan-utbud här.

Flower of Hope

Lavendeloljan Flower of Hope r producerad av romer i ett av Rumäniens fattigaste områden. Tack vare ett samarbete med Franciskanermunkar kan de framställa en produkt som bidrar till nya arbetstillfällen och bekämpar extrem fattigdom. Inkomsterna för oljan går förutom till löner också till att utveckla sjukvård, skolor och andra nödvändigheter som rinnande vatten och toaletter.
Se lavendeloljan här.

Fair trade Original

I sortimentet hittar du kryddor, oljor med mera. Det nederländska företaget har funnits sedan 1959, och är en av de verkliga pionjärerna inom fair trade.
Se vårt utbud här:

Oxfam

Oxfam är en välkänd brittisk biståndsorganisation. Sackeus säljer bland annat te, kaffe och choklad från Oxfam.
Se vårt Oxfam-utbud här.

Africafe

Fairtrade-märkt snabbkaffe från Tanzania.
Kaffe från Africafe tillverkas av högkvalitativa Arabica- och Robustabönor som ger god arom och styrka. Africafe är 100% spraytorkat snabbkaffe utan tillsatser. Africafe är en av det absoluta pionjärprodukterna inom rättvis handel.
Se vårt Africafe-utbud här.