Skip to main content

Vad vi har gjort de senaste dagarna

By 11 oktober, 2012Okategoriserade

Det har varit bråda dagar den senaste tiden. Nu tänkte vi berätta lite om vad vi haft för oss.

Fair Trade Forum i Borås i helgen bjöd på många givande diskussioner om rättvis handel. Vi bjöd också på choklad tillsammans med vårt nya kaffe Esperanza, vilket var väldigt uppskattat.

Vi får alltid mycket beröm för våra förpackningar. När det kom till kaffet pratades det inte mellan- och mörkrost utan: ”Vilken fågel köpte du?” På forumet, som flyttar från år till år, blir man verkligen medveten om att det finns ett stort intresse för fair trade.

I helgen fanns vi också med Göteborgs Choklad- och Delikatessfestival, även kallad Chokladkalaset. Evenemanget var välbesökt och många kände till Eguale från tidigare år samt från butiker runt om i Göteborg. Vi hade ett väldigt bra erbjudande och sålde massor av choklad.

Det var dessutom väldigt få (om ens någon) annan utställare som sålde Fairtrade-märkt choklad vilket vi fick kommentarer om: ”Äntligen Fairtrade-märkt choklad…” Som vanligt uppskattade också den stora massan att chokladen inte innehåller några tillsatser som till exempel aromförstärkare eller sojalecitin vilket används av de flesta av våra konkurrenter.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.