Skip to main content

World Fairtrade Challenge – ta ställning, fika och gör skillnad!

By 8 april, 2019Okategoriserade

Den 9-12 maj är det World Fairtrade Challenge – årets schyssta fikapaus. Samma helg, den 11 maj, är det World Fair Trade Day som uppmärksammar rättvis handel i världen. Sackeus har allt du behöver för att anta utmaningen – kaffe, te, kakor, choklad, juicer och andra goda saker. Beställ nu så skickar vi dina varor fraktfritt!

Förgyll din fikastund med Fairtrade-certifierade och ekologiska produkter från Sackeus och anmäl din fika hos Fairtrade för att ta ställning för rättvis handel och på ett enkelt sätt delta i World Fairtrade Challenge och World Fair Trade Day. På köpet gör du världen lite bättre. Vi har allt du behöver. Kaffe, te, kakor, choklad, juicer och många andra Fairtrade-märkta och ekologiska godsaker. Ange koden ”Fairtrade-fika” vid din beställning så skickar vi dina varor fraktfritt.

Om World Fairtrade Challenge

Fairtrade Challenge är en global kampanj som sätter fokus på vilken skillnad Fairtrade gör för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom. Bjud in så många kollegor, klasskompisar eller vänner du kan till din Fairtrade-fika för att på så sätt göra så stor skillnad som möjligt för de människor som odlar våra råvaror.  Det är ett enkelt och kul sätt att ta ställning och agera. Du kan läsa mer om kampanjen och anmäla dig på www.fairtradechallenge.se

Om World Fair Trade Day

World Fair Trade Day är en annan global kampanj för rättvis handel som årligen infaller andra lördagen i maj. Initiativet kommer från World Fair Trade Organization och är ett av årets bästa tillfällen att uppmärksamma kampen mot fattigdom, klimatförändringar och orättvisa i handelskedjan. Använd hashtagen #FairTradeInnovates för att uppmärksamma dagen i sociala medier. Läs mer på www.wfto.com.

Fairtrade-märkt och ekologiskt kaffe, te, choklad, kakor och andra godsaker från Sackeus som passar på Fairtrade Challenge 9-12 maj.

Obs: Ange koden ”Fairtrade-fika” för att få dina varor skickade fraktfritt. Erbjudandet gäller till 3 maj, men beställ så tidigt som möjligt för att garanterat få dina varor i tid.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.