Skip to main content

Ta ställning, fika och gör skillnad på World Fairtrade Challenge

Godsaker inför World Fairtrade ChallengeDen 7-9 maj är det återigen dags för World Fairtrade Challenge och den 12 maj för World Fair Trade Day. Ladda upp med schyssta och ekologiska produkter från Sackeus – just nu bjuder vi på frakten!

 

Genom att förgylla din fikastund med Fairtrade-certifierade och ekologiska produkter från Sackeus kan du enkelt delta i World Fairtrade Challenge och uppmärksamma World Fair Trade Day. Samtidigt gör du världen lite bättre. Vi har allt du behöver. Kaffe, te, kakor, choklad, juicer och andra goda saker. Beställ nu på  www.shop.sackeus.se och ange koden ”Fairtrade-fika” så skickar vi dina varor fraktfritt.

Om World Fairtrade Challenge

Fairtrade Challenge är en global kampanj som sätter fokus på varför Fairtrade behövs och vilken skillnad Fairtrade gör för odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom. Det är ett enkelt sätt att ta ställning och agera. Du kan läsa mer om kampanjen här. 

Om World Fair Trade Day

World Fair Trade Day är en annan global kampanj för rättvis handel som årligen infaller andra lördagen i maj. Initiativet kommer från World Fair Trade Organization och är ett tillfälle att uppmärksamma kampen mot fattigdom, klimatförändringar och orättvisa i handelskedjan. Läs mer här.

 

Obs: Ange koden ”Fairtrade-fika” för att få dina varor skickade fraktfritt. Erbjudandet gäller till 4 maj men beställ gärna tidigare för att era varor garanterat ska hinna fram i tid.

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.